ΕνημέρωσηΜαθητών

Απονομή Βραβείων του κληροδοτήματος Αναστασάκη σε τελειόφοιτους αριστεύσαντες μαθητές και μαθήτριες

Σε ειδική τελετή στο Δημαρχείο Ρεθύμνου, απονεμήθηκαν τα βραβεία του κληροδοτήματος Αναστασάκη στους δικαιούχους μαθητές και μαθήτριες του 1ου και 2ου Γενικού Λυκείου Ρεθύμνου, την Παρασκευή 13/10/2017.

Η σχετική βράβευση για τους μαθητές και μαθήτριες του 1ου Γενικού Λυκείου Ρεθύμνου ενεργοποιήθηκε για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία, κατά την οποία παρέμενε ανενεργή.

Οι βραβευόμενοι επελέγησαν από την Διεύθυνση του σχολείου με κριτήρια την υψηλότερη βαθμολογία απολυτηρίου του σχολείου και τη συγκέντρωση του μεγαλύτερου αριθμού μορίων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση μέσω των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Τα βραβεία που απονεμήθηκαν από τον Δήμαρχο Ρεθύμνου Κ. Γιώργη Μαρινάκη και από μέλη του Δημοτικού συμβουλίου, συνοδεύονται από χρηματική επιταγή 500? για κάθε μαθητή ή μαθήτρια καθώς και από πάπυρο στον οποίο αναγράφονται οι λόγοι αυτής της διάκρισης.

Βραβεύτηκαν αναδρομικά:

    Για το σχολικό έτος 2014-2015 οι μαθήτριες:

    • Αγγελάκη Ιωάννα του Γεωργίου και της Μαρίας
    • Κτιστάκη Σοφία του Γεωργίου και της Δέσποινας
    Για το σχολικό έτος 2015-2016 ο μαθητής:

    • Νικητάκης Φίλιππος του Γεωργίου και της Μαρίας
    Για το μόλις περατωθέν έτος 2016-2017 οι μαθητές:

    • Γάσπαρη Ιοκάστη του Σπυρίδωνα και της Αργυρώς
    • Προβιάς Γεώργιος του Νικολάου και της Χρυσής

Η διεύθυνση του σχολείου και ο σύλλογος διδασκόντων, εύχεται σε όλους τους βραβευθέντες μαθητές και μαθήτριες μας, καλή πρόοδο στις σπουδές τους, υγεία και πλήρη ευόδωση των στόχων της ζωής τους.

Αφήστε μια απάντηση